Arjen Wagemaker

Hi! Ik ben Arjen Wagemaker, woon al mijn hele leven in Harderwijk en afgestudeerd in Honours Aviation Operations & Management. In het dagelijkse leven ben ik druk bezig met de masterstudie projectmanagement in Utrecht, barman in een lokale kroeg in Harderwijk en parttime docent bij de Aviation Academy op de Hogeschool van Amsterdam, waarbij ik studenten begeleid en zoveel handvaten geef tijdens hun stage, zodat ze zich snel en goed professioneel kunnen ontwikkelen.

Hiernaast heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan en ben ik afdelingsvoorzitter (zelfs een periode interim-voorzitter) geweest voor de wedstrijdzwemafdeling bij HZ&PC Woelwaters en heb ik me actief ingezet voor de professionaliteit en public relations van studieverenigingen bij mijn vorige en huidige opleiding. Daarbij sport ik het liefst ook nog elke dag.

Redelijk drukke planning al, maar wat voor persoon ben ik? Structuur en ik gaan hand in hand. Ik houd ervan om gestructureerd bezig te zijn, te blijven leren én het soms net even beter te doen dan dat ik voorheen deed. ‘There is no out-of-the-box-thinking’ zeg ik altijd, omdat ik vind dat je veel verder kan gaan dan de kaders die opgesteld worden bij ‘the box’.

Gelukkig houd ik wel één dag in het weekend vrij om af te spreken met vrienden óf te kijken naar Formule 1 of PSV. Anders wordt het allemaal wel erg druk ;-).

Iets waar je mij elke nacht voor kan wakker maken? Een goede borrelplank met filmmuziek op de achtergrond, iets waar ik helemaal in kan verdwalen!