Boulevard Nieuws!

Als VVD zijn we bijzonder trots op onze nieuwe boulevard. Wij vinden het belangrijk dat we continue bezig zijn om de faciliteiten op en rondom de boulevard te verbeteren voor ondernemers, inwoners en toeristen die de prachtige boulevard goed weten te vinden.

De afgelopen maanden zijn we regelmatig op straat geweest en hebben we gesproken met bezoekers en met name Maarten van Panhuis met de gevestigde ondernemers waar we verbeteringen aan kunnen brengen en waar mogelijk we kunnen ondersteunen met hun wensen en initiatieven. 

Zo hebben we al met succes gepleit om het parkeren op de boulevard tijdens de wintermaanden in stand te houden. Daarnaast hebben we in het debat bij de behandeling van de kadernota vanavond gepleit voor een rolstoelvriendelijke aanlegplaats. Hiervoor zullen wij op 18 juli met een voorstel komen om dit te realiseren. 

14 mei jl. heeft Menno Doppenberg in de commissie al vragen gesteld over fietsers en onveilige situaties op de boulevard. Zie voor de antwoorden de link:

https://online.ibabs.eu/ibabsapi/publicdownload.aspx?site=Harderwijk&id=3fa019c6-c4bb-4a9f-97ff-92523d6633bd

Verder hebben we vanavond aandacht gevraagd  om de mogelijkheden te onderzoeken voor Wifi, watertappunten en de aanpak van de automatische beweegbare paal op de Havenkade. We willen in overleg met de ondernemers een aantal knelpunten in samenspraak met de Gemeente oplossen. 

Wat de VVD betreft is een gastvrije boulevard met goede faciliteiten een visitekaartje voor het toerisme in Harderwijk.