Provinciebestuurder Jan Markink spreekt in Putten over stikstofproxlematiek

Provinciebestuurder in Gelderland, Jan Markink, komt dinsdagavond 12 november naar Putten om te spreken over de stikstofproxlematiek en energie-transities. Ook de financiële positie van gemeenten en de A28 komen ter sprake. De meest ervaren gedeputeerde bij de provincie is uitgenodigd door het bestuur van het VVD Netwerk Noordwest-Veluwe. De bijeenkomst vindt plaats in zaal Volenbeek van De Aker, Fontanusplein 2 in Putten.

Door zijn ervaring en grote dossierkennis heeft Jan Markink een speciale positie in de provincie. Zijn bijnaam is onderkoning van Gelderland. Zijn bestuurlijke portefeuille omvat algemeen bestuur & financiën, toezicht gemeente-financiën, grondzaken, sport, aandeelhouderschap, personeel en organisatie. In Putten spreekt hij vooral over actuele politieke kwesties. 

De spreekbeurt van Jan Markink start om 20:45 uur en is openbaar. Daarvoor houdt het VVD Netwerk Noordwest-Veluwe vanaf 20:00-20:30 uur haar najaarsvergadering. Iedereen is welkom. Een liberale borrel sluit zijn spreekbeurt af.