Benoeming Christianne van der Wal tot minister

Als VVD Harderwijk-Hierden zijn we ontzettend trots dat onze Christianne van der Wal - Zeggelink zojuist benoemd is tot minister binnen het nieuwe kabinet Rutte IV. Gefeliciteerd Christianne! We zijn ontzettend trots dat we uit onze gemeente een minister hebben mogen leveren. Dat we in Harderwijk naast een kamerlid, nu ook een minister hebben, zorgt ervoor dat onze regio in ieder geval niet vergeten wordt in Den Haag. Dat is goed voor Harderwijk en Hierden! We wensen haar veel succes met deze nieuwe rol en hebben alle vertrouwen dat zij deze fantastisch gaat vervullen!

Als VVD Harderwijk-Hierden zijn we ontzettend trots dat onze Christianne van der Wal - Zeggelink zojuist benoemd is tot minister binnen het nieuwe kabinet Rutte IV.
Gefeliciteerd
Christianne!
We zijn ontzettend trots dat we uit onze gemeente een minister hebben mogen leveren. Dat we in Harderwijk naast een kamerlid, nu ook een minister hebben, zorgt ervoor dat onze regio in ieder geval niet vergeten wordt in Den Haag. Dat is goed voor Harderwijk en Hierden!
We wensen haar veel succes met deze nieuwe rol en hebben alle vertrouwen dat zij deze fantastisch gaat vervullen!