Schriftelijke vragen Suïcidepreventie

Onze fractievertegenwoordiger Wessel Petersen heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college over het toenemende aantal zelfdodingen onder jongeren. Uit de antwoorden bleek dat het college van B&W de zorgen van de VVD Harderwijk-Hierden deelt. Daarnaast benadrukte het college ook de rol van het Suïcide Preventie Centrum (SPC) als taboedoorbreker en de ontwikkelingsplannen hiervan voor de toekomst.

Onze fractievertegenwoordiger Wessel Petersen heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college over het toenemende aantal zelfdodingen onder jongeren. Uit de antwoorden bleek dat het college van B&W de zorgen van de VVD Harderwijk-Hierden deelt. Daarnaast benadrukte het college ook de rol van het Suïcide Preventie Centrum (SPC) als taboedoorbreker en de ontwikkelingsplannen hiervan voor de toekomst.

Wanneer je met suïcidale gedachten rondloopt, sta je er niet alleen voor. Je kan altijd contact opnemen met het landelijk nummer voor zelfmoordpreventie: 0800-0113. Ook kun je altijd kijken op https://spcharderwijk.nl/ , waar altijd mensen voor je klaar zullen staan!