Commissie Samenleving - 25 mei 2023

Gisteren tijdens de commissie Samenleving stelde onze fractievertegenwoordiger Wessel Petersen zijn eerste twee rondvragen aan het college.

Gisteren tijdens de commissie Samenleving stelde onze fractievertegenwoordiger Wessel Petersen zijn eerste twee rondvragen aan het college. De eerste rondvraag ging over de realisatie van een jongeren ontmoetingsplek voor de jongeren die graag met vrienden willen afspreken, maar hier thuis niet de mogelijkheid voor hebben. Als VVD zijn wij blij met het antwoord van het college dat er een onderzoek loopt naar de realisatie van een jongeren ontmoetingsplek. Wanneer de resultaten van dit onderzoek naar buiten worden gebracht, zal de VVD het belang van een jongeren ontmoetingsplek extra onderstrepen.

De tweede rondvraag ging over de bouw van de nieuwe skatebaan. Veel gebruikers van de skatebaan hebben hun ongenoegen geuit over de participatie rondom de skatebaan. Het college ontkende, tot onze verbazing, dat de participatie verkeerd is gegaan. Als VVD gaan wij de komende periode wél contact opnemen met de teleurgestelde skaters, om te leren waar de participatie fout is gegaan.